Waga | B | T | W | Bł | Energia | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
wszystkie produkty: | 1362 g | 62,0 g | 31,3 g | 186,8 g | 19,7 g | 1229 kcal | ![]() | |
dla 100g: | 100 g | 4,6 g | 2,3 g | 13,7 g | 1,4 g | 90 kcal | ||
I śniadanie | 148 g | 15,1 g | 13,0 g | 28,1 g | 2,1 g | 293 kcal | ![]() | |
![]() | Jajo gotowane | 75 g | 9,5 g | 8,0 g | 0,8 g | 0,0 g | 116 kcal | ![]() |
![]() | Chleb mieszany pszenno żytni | 50 g | 4,0 g | 0,2 g | 26,4 g | 2,1 g | 123 kcal | ![]() |
![]() | Serek jogurtowy Almette | 23 g | 1,6 g | 4,8 g | 0,9 g | 0,0 g | 54 kcal | ![]() |
II śniadanie | 180 g | 4,4 g | 3,0 g | 16,3 g | 1,9 g | 103 kcal | ![]() | |
![]() | Jogurt typu greckiego light | 80 g | 3,5 g | 2,8 g | 5,0 g | 0,0 g | 59 kcal | ![]() |
![]() | Pomarańcza | 100 g | 0,9 g | 0,2 g | 11,3 g | 1,9 g | 44 kcal | ![]() |
Przekąska | 180 g | 1,1 g | 0,4 g | 25,9 g | 3,8 g | 97 kcal | ![]() | |
![]() | Gruszka Klapsa | 180 g | 1,1 g | 0,4 g | 25,9 g | 3,8 g | 97 kcal | ![]() |
Obiad | 562 g | 26,1 g | 8,6 g | 61,1 g | 7,4 g | 400 kcal | ![]() | |
![]() | Ziemniaki ugotowane | 200 g | 3,8 g | 0,2 g | 36,6 g | 3,0 g | 154 kcal | ![]() |
![]() | Starte buraki gotowane | 200 g | 3,6 g | 0,2 g | 19,0 g | 4,4 g | 76 kcal | ![]() |
![]() | Wędzona pierś z indyka | 95 g | 18,1 g | 0,7 g | 1,8 g | 0,0 g | 86 kcal | ![]() |
![]() | Sos pieczeniowy ciemny | 60 g | 0,6 g | 0,5 g | 3,7 g | 0,0 g | 22 kcal | ![]() |
![]() | Masło klarowane | 7 g | 0,0 g | 7,0 g | 0,0 g | 0,0 g | 62 kcal | ![]() |
Kolacja | 292 g | 15,3 g | 6,3 g | 55,4 g | 4,5 g | 336 kcal | ![]() | |
![]() | Jabłko | 100 g | 0,3 g | 0,2 g | 13,8 g | 2,4 g | 52 kcal | ![]() |
![]() | Dżem z wiśni 100 % z owoców | 55 g | 0,4 g | 0,2 g | 18,6 g | 0,0 g | 79 kcal | ![]() |
![]() | Chrupkie pieczywo pszenne graham | 12 g | 1,6 g | 0,8 g | 7,8 g | 1,0 g | 47 kcal | ![]() |
![]() | Serek wiejski naturalny | 100 g | 11,0 g | 5,0 g | 2,0 g | 0,0 g | 97 kcal | ![]() |
![]() | Chleb mieszany pszenno żytni | 25 g | 2,0 g | 0,1 g | 13,2 g | 1,1 g | 61 kcal | ![]() |
niedziela, 26 kwietnia 2015
26
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz